Gesprekskringen

Gesprekskringen

Er waren in onze gemeente een aantal gesprekskringen:

Er was een gesprekskring voor jongvolwassenen van 20-40 jaar. Mocht je mee willen doen (welkom!), neem dan contact op met de predikant. Helaas kan de gesprekskring dit seizoen 2011-2012 niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen. Hopelijk kan later een doorstart worden gemaakt.

Daarnaast was er vanaf het seizoen 2010-2011 een kring voor gemeenteleden vanaf ongeveer 35 jaar. Wat die kring betreft: op de introductieavond, 30 september 2010, is besloten dat deze gesprekskring door zal gaan op de zondagavond, na een dienst waarbij de eigen predikant voorgaat. De wens was een avond in het weekend, en er was het verlangen om meer ‘uit de preek te kunnen halen’. De eigen predikant probeert enkele vragen op te stellen waar dan op doorgepraat kan worden. Hartelijk welkom! Deze kring is momenteel ook gestopt, wil je meedoen, neem dan contact op met de predikant.

Verder is er de Bijbelkring waar momenteel voornamelijk gemeenteleden van middelbare of oudere leeftijd aan deelnemen. Maar ook hier zijn jongeren hartelijk welkom. Daar ligt de nadruk vooral op diepergaande bijbelstudie van een bepaald bijbelgedeelte. Kijk voor meer informatie hierover onder ‘Bijbelkring’.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.