Zorgeloos met zomervakantie

Wilt u er deze zomer nog lekker op uit? Andere mensen ontmoeten, gezellige uitstapjes maken, verwend worden en genieten van de heerlijke maaltijden die u worden voorgeschoteld? Er zijn in de zomermaanden nog hotelkamers beschikbaar in meerdere diaconale vakantieweken van Hetvakantiebureau.nl. U kunt, eventueel samen met uw mantelzorger, een week onbezorgd genieten in een van de zeven (aangepaste) vakantieaccommodaties op prachtige plekken in Nederland.

Enthousiaste vrijwilligers staan dag en nacht voor u klaar om u een onbezorgd vakantiegevoel te bezorgen. Ook als u dagelijks zorg nodig heeft. Want uw zorg, zoals u die thuis gewend bent, wordt door onze gediplomeerde zorgvrijwilligers gecontinueerd.

Er zijn van juni t/m september nog enkele eenpersoonskamers, maar vooral tweepersoonskamers, beschikbaar in de vakantieweken in De Heerenhof (Mechelen), De Werelt (Lunteren), IJsselvliedt (Wezep) en in Dennenheul (Ermelo). Ook in de vaarvakantie van 6 tot 13 augustus is nog ruimte voor senioren die beperkt zorg nodig hebben. Senioren met een visuele beperking zijn ook van harte welkom in onze aangepaste accommodatie Dennenheul. Uiteraard kunt u ook nog in het najaar en met de decemberfeestdagen met vakantie.

Tijdens de vakantieweek kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals een creatieve workshop, een busrit, of genieten van een muziek- of dansoptreden. Of u maakt een (rolstoel)fietstocht door de omgeving. Er is ook voldoende ruimte om buiten het programma om iets te ondernemen zoals winkelen, een boekje lezen of om juist even helemaal niets te doen. Uiteraard begeleiden onze vrijwilligers u wanneer dat nodig is.

Is de prijs een bezwaar voor u? Dan zijn er, onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheden voor een tegemoetkoming vanuit het Vakantiefonds van Hetvakantiebureau.nl. Ook als u een vervoersprobleem heeft naar en van uw vakantieadres, zijn er mogelijkheden. Over beide onderwerpen leest u meer in onze Vakantiegids.

Voor het reserveren van een vakantie of voor het aanvragen van de Vakantiegids 2016: telefoon (0318) 48 66 10 of via e-mail info@hetvakantiebureau.nl. www.hetvakantiebureau.nl

Contactpersoon: Gea Dop – van de Kamp. Telefoon (035)5310839 of 0650447186